ERVARING

MET KUNST ANTIEK EN DESIGN

                                                      Welkom bij Artwork Vision

 


Advies & Begeleiding


Samenwerken tijdens een zoektocht naar het ideale kunstwerk voor uw verzameling woninginrichting of als toevoeging ter versterking van het concept van uw winkel. Om het ideale kunstwerk te kunnen selecteren moet men kunnen putten uit een breed scala van kunstwerken en de vrijheid hebben deze eerst in werkelijkheid op de locatie te integreren en te kunnen bewonderen.

Door jarenlange ervaring en een goede naam kan ik u de mogelijkheid bieden werken eerst te mogen tonen voordat een aankoop nodig is. Op deze manier kan ik u helpen het beste kunstwerk voor uw project te selecteren. Hierbij kijken we natuurlijk eerst naar de bestaande collectie. Bent u een beginnend verzamelaar neem dan het voorrecht om u te laten adviseren en te laten begeleiden bij het vinden van het werk dat uw interesse trekt. Samen bekijken we de aanbiedingen in de markt. We gaan opzoek naar het beste aanbod en naar de juiste bron in de kunsthandel zodat uw wensen werkelijkheid worden. 

  

   

 


 Architect & Ontwerper


Respect voor en het behoud van uw doelen en huidige situatie. Ik kan u tijdens een verbouwing adviseren over de indeling van uw woonruimte, en waar ruimte te laten, zodat uw kunstwerken tot hun recht kunnen komen. Gebruik makend van mijn netwerk van getrainde deskundigen, ontwerpers, en interieurarchitecten, verzorgen wij de juiste verlichting, en kunnen wij een blik werpen op de architecturale plannen. Op deze manier creëren wij voor u de de ideale omgeving om uw kunst te laten floreren. 

 Retail & Concept


Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van retail kunt u ook gebruik maken van onze diensten tijdens het werken aan een nieuw concept voor uw winkel, horeca inrichting of kantoor. Wij hebben nauwe banden met Italiaanse producenten die producten leveren voor winkelinrichting en de inrichting van uw eetgelegenheid. En met goede relaties volgens de plaatselijke turn-key projectmanagement kan ik ook van dienst zijn in de ontwikkeling van nieuwe winkel of kantoorconcepten. Dankzij mijn uitgebreide netwerk kan ik u helpen het ideale team samen te stellen om samen met u een nieuw en trendy concept te realiseren. 

  

 

                KUNST

ARCHITECTUUR

          DESIGN